معرفی انواع کابینت آشپزخانه از نظر جنس و سبک

کابینت آشپزخانه

به کارگیری دکوراسیون داخلی در خانه، نقش به سزایی در جذابیت منزل شما دارد و جلوه‌ی آن را در نظر بیننده دو چندان می‌سازد. همچنین پرکاربردترین و البته جذاب‌ترین قسمت هر خانه‌ را میتوان آشپزخانه تلقی کرد، که تاثیر بسیار زیادی در زیبایی آن دارد. آشپزخانه، محور اصلی خانه شماست و طبیعی ست که کارایی و جلوه بصری آن، حرف اول را می‌زند. کابینت ‌ها، مهم‌ترین بخش آشپزخانه شما محسوب می‌شوند و اولین چیزی هستند که نگاه بیننده را به خود جلب می‌کنند، بنابراین در انتخاب کابینت آشپزخانه باید دقت بیشتری داشت و نباید سهل‌انگاری کرد.

استفاده از انواع کابینت‌ آشپزخانه در زندگی بشر به سالهای بسیار دور بر می گردد. گنجه هایی که از چوب ساخته می‌شدند و جذابیت آنها با توجه به طراحی های منحصر به فرد و زیبایشان خیره کننده بود، از انواع اولیه کابینت در ایران بودند. اما مرسوم شدن استفاده از آن، به شکلی که امروزه رایج است، از دهه ی بیستم قرن میلادی و قاره اروپا شروع شد! در ابتدا، کابینت‌ها اکثرا از جنس چوب یا فلز ساخته می شدند، اما امروزه پیشرفت صنعت کابینت سازی و استفاده از تکنولوزی های جدید، امکان تولید و عرضه ی انواع متنوع‌تری از مدل‌های کابینت آشپزخانه را ایجاد کرده است.

ما به عنوان مجموعه ماهر تلاش کرده ایم تا اطلاعات کافی در مورد کابینت های آشپزخانه را به طور جامع و کامل در اختیار شما قرار دهیم. در این مطلب در مورد انواع کابینت آشپزخانه و مزایا و معایب آنها صحبت کرده ایم و بهترین عکسها را برای شما تدارک دیده ایم.

همراه ما باشید تا در انتهای مطلب، بهترین انتخاب را برای آشپزخانه خود با توجه به بودجه، کیفیت و زیبایی که مدنظر دارید، انجام دهید.

کابینت آشپزخانه

چرا می گوییم کابینت آشپزخانه اصلی ترین بخش آن است

کابینت‌ آشپزخانه، نه تنها از لحاظ پوشش‌دهی فضای آشپزخانه و کاربردی تر کردن محیط آن با اهمیت است، بلکه نقش ویژه‌ای در نمای خانه و طبیعتا، جلوه بخشی به کل خانه دارد. با انتخاب طرح‌های متنوع و زیبای کابینت، می‌توانید ظروف، لوازم برقی و سایر وسایل مورد نیازتان را پوشش دهید و در یک کلام نظم و زیبایی دلخواه خود را به دل آشپزخانه تان بیاورید.

انواع کابینت آشپزخانه

انواع کابینت را می توان بر اساس مواد سازنده آن، به دسته بندی های بسیار متنوعی تقسیم بندی کرد. مهم ترین انواع کابینت آشپزخانه را با توجه به متریال سازنده آن می توان موارد زیر دانست:

چوب:

کابینت چوبی را می توان از قدیمی ترین و محبوب ترین متریال های سازنده کابینت های آشپزخانه ایرانی به حساب آورد. هم چنین نوع چوبی را با توجه به ترکیبات و نوع ساختش می توان به انواع کابینت ام دی اف، روکش چوبی، تمام چوب، کابینت PVC، کابینت ممبران و کابینت هایگلاس تقسیم بندی کرد. عمده ی نوع چوب به کار رفته در ساخت آن ها راش، افرا، گردو، بلوط، خرده چوب، چوب مصنوعی، صنوبر، انجیلی و درخت گلابی است.

فلز:

کابینت های فلزی و تولید و استفاده از آن ها را می توان منسوخ دانست. با وجود اینکه این نوع از کابینت آشپزخانه دارای قیمت ارزان بوده و معمولا از جنس فولاد خام، ورق گالوانیزه و استیل ساخته می شد.

بهترین نوع کابینت برای آشپزخانه را می توان با توجه به جنس مواد سازنده، کیفیت، قیمت و زیبایی آن انتخاب کرد. با آگاهی از نمونه های قبلی ساخته شده از انواع کابینت آشپزخانه و شناخت کامل ویژگی های آن ها، می توانید خرید آگاهانه و مناسبی داشته باشید و سالیان زیادی از کابینت های خود استفاده کنید.

انواع کابینت آشپزخانه

انواع کابینت آشپزخانه بر اساس نحوه اتصال و ساخت

طرح های کابینت آشپزخانه را می توان در دو نوع کلاسیک و مدرن خلاصه کرد. کابینت های کلاسیک را عموما از جنس چوب می سازند، زرق و برق خاصی دارند و گرمی بخش خانه هستند. در مقابل کابینت های مدرن، دارای طرح های شیک تر و ساده تری می باشند و با سادگی خود فضای به روزتری را در خانه به وجود می آورند. مواد تشکیل دهنده ی این نوع کابینت عمدتا ترکیب مواد پلیمری، فلز، پلاستیک و چوب است.

کابینت آشپزخانه را با توجه به نحوه ی چینش آشپزخانه می توان به انواع طراحی های زیر تقسیم بندی کرد:

 کابینت یک طرفه بر روی دیوار آشپزخانه:

اگر آشپزخانه شما کوچک است و یا علاقه ی زیادی به آشپزی ندارید و تعداد وسایل برقی شما هم زیاد نیست، یک ردیف کابینت مدرن برای محیط پخت و پز، برای شما انتخاب مناسبی می باشد. این کابینت ها دارای قیمت مناسبی می باشند و برای یک زندگی تک نفره انتخاب ایده آلی محسوب می شوند.

کابینت دو طرفه بر روی دیوار آشپزخانه:

برای آشپزخانه هایی که مستطیلی شکل هستند، این نوع کابینت مناسب تر است. خانواده های کم جمعیت با خیال راحت می توانند آن را انتخاب کنند، همچنین این مدل مانعی برای عبور نور نیز ایجاد نمی کند.

 کابینت L شکل:

اگر آشپزخانه ی  بزرگی دارید، کابینت آشپزخانه L شکل، انتخاب خوبی برای شما خواهد بود. فضای آشپزخانه را به خوبی تحت پوشش قرار می دهد و گوشه های آشپزخانه هم برای قرار دادن دیگر اشیا و لوازم آزاد خواهد بود.

کابینت  Uشکل:

این کابینت در هرنوع آشپزخانه ای با ابعاد مختلف مناسب بوده و جلوه ی خاصی خواهد داشت. این طرح می تواند به فضا سازی بیشتر آشپزخانه کمک شایانی کند و یکی از مهمترین ویژگی های آن، همین است.

کابینت جزیره شکل:

کابینت مستقلی که می تواند به صورت ابعاد مستطیل، دایره یا مربع در قسمت میانی آشپزخانه قرار بگیرد. جزیره های ثابت یا متحرک را می توان به عنوان میز کار، محفظه نگهداری لوازم برقی، سینک های جذاب و … استفاده نمود. هم چنین کابینت جزیره ای هم به صورت دائم و هم موقت قابل نصب می باشند.

کابینت اپن:

این نوع کابینت آشپزخانه چیدمانش به نوعی است که واسط بین اتاق نشیمن و آشپزخانه است و باعث بزرگتر دیده شدن خانه و نورگیری بیشتر آن در برخی موارد میشود.هم چنین اگر هماهنگی های لازم در مورد ترکیب رنگ و طراحی انجام گیرد در زیبایی خانه نیز بسیار موثر خواهد بود.

کابینت  ام دی اف

کابینت آشپزخانه ام دی اف از لحاظ محبوبیت جزو برترین های مصرف کابینت در جهان می باشد. دلیل این را می توان زیبایی، ساختار چوب آن و قیمت مناسبش دانست. از جمله ویژگی های قابل تقدیر چوب ام دی اف این است که در تولید آن از خرده چوب های مانده و ضایعات مربوط به آن، چسب رزین در فشار و حرارت بالا استفاده می شود و این موضوع باعث کاهش قطع درختان و کمک به حفظ محیط زیست می شود.

فشردگی ورقه های کابینت آشپزخانه  ام دی اف باعث افزایش مقاومت این نوع چوب می شود. مقاومت کابینت ام دی اف در برابر حرارت و رطوبت خوب بوده و انتخاب مناسبی برای استفاده در آشپزخانه می باشد. با توجه به ویژگی انعطاف پذیری ام دی اف، می توان انواع کابینت های زیبا را طراحی و تولید نمود. کابینت ممبران، کابینت های گلاس، کابینت روکش چوب با رنگ پلی یورتان و … از هم خانواده های کابینت ام دی اف می باشند.

از روکش های مصنوعی همچون فویل، وینیل، آکریلیک،  pvc و روکش های طبیعی همچون چوب، نئوپان و فیبر می توان به دوام و کارایی آن افزود و باعث ایجاد طرح های متنوع تری شد.

ویژگی های کابینت آشپزخانه ام دی اف

با آگاهی از ویژگی های مختص هر نوع متریال، می توان بهتر تصمیم گرفت. مهم ترین ویزگی های کابینت ام دی اف را می توان موارد زیر دانست:

مزایا کابینت ام دی اف:

– مقاومت بالا در برابر رطوبت و حرارت

–  سازگاری بالا با شرایط آب و هوایی

– زیبایی و انعطاف پذیری بوده و امکان ایجاد طرح های دلخواه

– عایق مناسب در برابر سر و صدا

– تنوع رنگ بالا و دارای رنگ های گرم و جذاب

–تمیز کردن آسان

– قیمت مناسب

معایب کابینت ام دی اف:

– قابلیت تعمیرات محدود

– عدم استفاده از روکش در این کابینت امکان پوسته پوسته شدن را در شریطی که حرارت مستقیم وجود دارد، بالا میبرد.

– آسیب رسیدن به کابینت، در صورت استفاده از شوینده های قوی که حاوی الکل یا استون باشد.

– امکان آسیب رسیدن در صورت شستشو با آب

– فرم آلدئید موجود در چوب ام دی اف آلودگی هوا ایجاد می کند.

کابینت ام دی اف نئوکلاسیک

کابینت منحنی

کابینت های منحنی از زیباترین کابینت های جدید هستند، که در حال حاضر در بازار تولید می شوند. کابینت های منحنی را هلال یا curved  نیز می نامند، جنس مواد سازنده ی بدنه، ام دی اف است که بعد از برش و تغییر شکل با  دستگاه مخصوص روکش می شوند.

ویژگی های خاص این کابینت ها را می توان موارد زیر دانست:

  • انعطاف پذیری بالا داشتن
  • زیبایی در طرح و رنگ
  • دوام و ماندگاری بالا
  • ضد آب و قابل استفاده بودن در مکان های مرطوب

کابینت منحنی را می توان با توجه به طراحی منحصر بفردش و امکان استفاده از فضای بیشتر برای آشپزخانه های کوچک مناسب دانست.درمتراژهای بالا نیز می توان طراحی اش را به صورت یک جزیره زیبا و گرد نیز در نظر گرفت. این جزیره با داشتن شکل دایره ای دسترسی کاملی از کل محیط را می دهد و در نتیجه فضای بیشتری برای انجام کارهای دیگر خواهید داشت .

کابینت آشپزخانه ممبران

کابینت های وکیوم را می توان از دیگر هم گروه های کابینت ام دی اف دانست که با توجه به زیبایی و تکنولوژی به کار رفته در تولیدشان مورد توجه قرار می گیرند. روکش پلاستیکی پی وی سی که بر روی ام دی اف در این مدل قرار می گیرد، باعث افزایش طول عمر و کیفیت طرح تولیدی شده و تمیز کردن آن را آسان تر می کند.

ام دی اف به کار رفته در این نوع از کابینت آشپزخانه انتخاب مدل کلاسیک را با بودجه کمتر برای شما مهیا می سازد و با خیالی آسوده می توانید مدل و طرح مد نظرتان را سفارش دهید.

از پر طرفدارترین انواع کابینت میتوان به کابینت ممبران، کابینت های گلاس و ام دی اف ساده نام بردذ

ویژگی های کابینت ممبران

اگر قصد خرید کابینت آشپزخانه ممبران (وکیوم) را دارید با ما همراه باشید تا با بررسی ویژگی های آن، شما را برای انتخاب آگاهانه تر راهنمایی کنیم:

کابینت منحنی

ویژگی های مثبت:

– داشتن رنگ های متنوع

– دوام زیاد و عدم نیاز به رنگ آمیزی مجدد

– داشتن عمر طولانی به دلیل مقاومت بالا در برابر رطوبت و تنش های فیزیکی

– سبک وزن بودن

– خراشیده نشدن

– آسان تر بودن مراقبت از آن نسبت به دیگر انواع چوبی و کلاسیک

– ساده تر بودن نحوه ساخت و نصب آن نسبت به دیگر کابینت های چوبی

– داشتن قیمت مناسب

– امکان طراحی و ساخت طرح های متفاوت و زیبایی

– انعطاف پذیری

– دارای عایق حرارتی مناسب و با کیفیت

– سرعت ساخت بالا

* ویژگی های منفی:

– مصنوعی بودن چوب به کار رفته و عدم تجزیه در طبیعت

 

کابینت آشپزخانه روکش چوب

کابینت آشپزخانه مدرن و زیبای روکش چوبی از نوع کابینت ام دی اف با روکش چوب طبیعی تولید می شود. بسیاری از افراد علاقه مند به داشتن کابینت آشپزخانه تمام چوبی هستند اما هزینه بالای آن باعث عدم امکان خرید و نصبش میشود. بنابراین امکان اجرای کابینت روکش چوبی طبیعی می تواند امکان استفاده از همان زیبایی را با قیمت کمتر را فراهم آورد. روکش های طبیعی چوبی مانند چوب بلوط و ملچ از جمله محبوب ترین آنها می باشد.

 

ویژگی های کابینت روکش چوب

ویژگی های استفاده از کابینت آشپزخانه روکش چوب را می توان موارد زیر دانست:

ویژگی های مثبت :

– ارزان تر بودن نسبت به کابینت های تمام چوب

– ایجاد گرما و جذابیت در خانه

– امکان هاماهنگی با هر دکوری

– استحکام و دوام بالا

کابینت روکش چوب

ویژگی های منفی:

– نیاز به واکس شدن در دوره های مختلف

– عدم دوام در معرض رطوبت

– در معرض خطر بودن بخاطر حشرات موذی

کابینت آشپزخانه کلاسیک

طرح های کلاسیک جزو پر فروش ترین انواع کابینت های آشپزخانه در جهان، می باشند. جنس کابینت آشپزخانه کلاسیک عمدتا از چوب است. قابلیت طراحی و پر زرق و برق بودن آن را نمی توان نادیده گرفت و انواع آن را می توان در سه دسته کلی ممبران، تمام چوب و روکش چوبی طبقه بندی کرد.

کابینت ممبران، کابینت پی وی سی، کابینت ام دی اف، کابینت های گلاس، تمام چوب، روکش چوبی از زیر شاخه های کابینت کلاسیک می باشند.

اگر بخواهیم به مهمترین ویژگی های کابینت آشپزخانه کلاسیک اشاره کنیم طراحی های سنتی بر دستگیره، پایه ستون و محفظه های زیاد را نمی توانیم از قلم بیندازیم. همچنین از ویژگی های دیگر مهم و جذاب آن، داشتن ارتفاع کم و عمق زیاد است.

کابینت کلاسیک

ویژگی های کابینت آشپزخانه کلاسیک

اگر به انتخاب کابینت آشپزخانه کلاسیک علاقه مند هستید، مطمئنا از دانستن ویژگی های مثبت و منفی آن نیز خوشحال خواهید شد. مهم ترین ویژگی های کابینت آشپزخانه کلاسیک را می توان موارد زیر دانست:

* ویژگی های مثبت:

– پوشش دهی مناسب فضای آشپزخانه

– جذابیت بالا و عامه پسند بودن آن

– ازدیاد محفظه ها و کمد ها

– استفاده از طرح های شلوغ و سنتی در ساخت آن

– تغییر شکل کلی فضا و دکور خانه

– متداول بودن استفاده از رنگ مات در بین رنگ های محبوب این مدل

– انعطاف پذیری و تنوع بسیار زیاد در طرح های قابل اجرا

* ویژگی های منفی:

– سنگین بودن و سختی نصب آن

– طراحی و ساخت زمان بر

–  گران قیمت بودن

کابینت آشپزخانه ممبران

انواع کابینت ممبران را این روز ها می توان جزو پر طرفدارترین طرح ها دانست. با استفاده از دستگاه CNC می توان طراحی های زیبا و جذابی را بر چوب MDF ایجاد نمود. این مزیت موجب این شده که بسیاری از طرح های دلخواه و همچنین هنرهای محبوب ایرانی همچون منبت و معرق بر روی آن قابل اجرا شده و بر زیبایی آشپزخانه شما تا حد زیادی بیفزاید.

کابینت کلاسیک ممبران را می توان با طراحی های پر زرق و برق، برجسته، پوشش وکیوم، قفسه و کشوهای زیاد، طراحی های خاص دستگیره ها و درب و سر ستون معرفی کرد. همچنین روی کابینت ممبران را پس از طراحی با پوشش های ضد آب وکیوم می کنند تا از نفوذ رطوبت و حرارت جلوگیری شود.

کابینت ممبران با زیبایی منحصر به فرد خود می توانند تمام فضای آشپزخانه را پوشش دهی کرده و محیط را برای استفاده بهینه سازی کند. حضور این کابینت های زیبا و ارزان خانه را جذاب تر و شیک ساخته و جلوه ی خاصی نیز به خانه ی شما می بخشند. طرح های مختلف این نوع را می توان در دسته های کلاسیک، نئوکلاسیک و مدرن طبقه بندی کرد، با این تفاوت که به جای چوب طبیعی از ضایعات چوب، مواد چسب شیمیایی و خرده چوب در تولیدشان استفاده می شود.

کابینت ممبران سفید

ویژگی های کابینت آشپزخانه ممبران

کابینت آشپزخانه ممبران نسبت به دیگر کابینت های چوبی کلاسیک دارای قیمت مناسب تری است. مهم ترین ویژگی های کابینت آشپزخانه ممبران را می توان موارد زیر را دانست:

ویژگی های مثبت:

– قیمت مناسب تر نسبت به دیگر کابینت های کلاسیک

– دوام و مقاومت بیشتر در برابر رطوبت و حرارت

– جذابیت و زیبایی و قابلیت هماهنگی با همه چیز

– عرضه در طرح ها و رنگ های مختلف

– آسان بودن تمیز کردن

– سبک وزن بودن و دارا بودن قابلیت نصب آسان

– داشتن رنگ های گرم، زیبا و چشم نواز که قالب ترین رنگ سفید و طلایی می باشد.

ویژگی های منفی:

–عدم امکان ترمیم و تعویض در صورت آسیب و خراش

–آسیب پذیری در برابر رطوبت و حرارت در صورت عدم استفاده از روکش

– خراب شدن طرح های ساخته شده در صورت بی دقتی در انتخاب چسب و کم کیفیت بودن

– آسیب پذیری چسب در صورت تابش مستقیم نور خورشید به مدت طولانی و کاهش قدرت آن

– صدمه پذیر بودن در مقابل اجسام تیز و امکان ایجاد خسارات غیر قابل جبران

کابینت ممبران

کابینت آشپزخانه های گلاس

کابینت های گلاس از جمله کابینت های آشپزخانه است که به سبک مدرن تهیه شده است. هایگلاس نسبت به کابینت عادی ام دی اف دارای درخشندگی و زیبایی بیشتری است و در انتخاب رنگها تنوع بیشتری موجود است. همچنین این نوع دوام و مقاومت بالاتری هم نسبت به نوع نرمال دارد و خاصیت درخشندگی باعث جذابیت بیشتر آشپزخانه شده وروح تازه ای به آن می بخشد.

پر طرفدارترین رنگ های کابینت آشپزخانه های گلاس را می توان رنگ های نارنجی، بنفش، سیاه، سفید، قرمز تلقی کرد.

ویژگی های کابینت آشپزخانه های گلاس

مهم ترین ویژگی های کابینت های گلاس را می توان موارد زیر دانست:

ویژگی های مثبت:

– دارا بودن سطح براق و درخشنده در مقایسه با دیگر کابینت های چوبی کلاسیک

– داشتن تنوع رنگ، طراحی و انتخاب

– داشتن جذابیت برای علاقه مندان به سبک های مدرن

– جذابیت، سادگی و زیبایی

– انعکاس نور در آن و روشن تر بودن فضای آشپزخانه

–تمیز شدن آسان و عدم جذب گرد و غبار و چربی به خود

ویژگی های منفی:

– عدم هموار بودن کامل سطح رویه و نیاز به استفاده از روکش های پلی گلاس برای یکدست شدن

– قیمت های بسیار گزاف نسبت به کابینت ام دی اف

–آسیب پذیری از نظر شدت خراشیدگی و خط افتادن

– لکه پذیری

کابینت های گلاس

کابینت آشپزخانه انزو

کابینت های آشپزخانه ای که از جنس MDF هستند و در دو نوع رنگ پولیش و وکیوم با روکش هایگلاس تولید می شود.  مقاومت و دوام آن ها بالایی دارد و دارای قیمت بیشتری نسبت به دیگر کابینت های ام دی اف باشد. ویژگی های شایان ذکر کابینت های آشپزخانه انزو را می توان موارد زیر دانست:

– در کابینت انزو از ام دی اف با ضخامت ۲۵ میلی متر استفاده شده است.

–توسط دستگاهCNC ، اطراف درب ها تراش می خورد و دارای شیب می باشند.

–روکش های محافظتی را با استفاده از پرس وکیوم به خوبی به آن وصل می کنند.

– با استفاده از رنگهای پولیشی دوام، زیبایی و قیمت آن افزایش می یابد.

هزینه ی تولید کابینت انزو معمولا از دیگر کابینت های آشپزخانه مرسوم بالاتر است و دلیل آن را می توان کارایی،کیفیت، دوام و زیبایی آن دانست.

ویژگی های کابینت آشپزخانه انزو

کابینت انزو را وقتی در آشپزخانه خود نصب می کنید زیبایی و جذابیت آن را چند برابر خواهید کرد. از مهم ترین ویژگی های کابینت آشپزخانه انزو ویژگی های زیر را می توان دانست:

ویژگی های مثبت:

– وجود امکان تعمیر و ترمیم در صورت ایجاد خط، خراشیدگی و ضربه

–امکان بزرگتر نشان دادن آشپزخانه های کوچک با رنگ های جذاب

ویژگی های منفی:

– نیاز به بودجه بسیار بالا

-سنگین بودن دربها

کابینت انزو

کابینت آشپزخانه تمام چوب

کابینت آشپزخانه تمام چوب از جمله کابینت های زیبا و جذابی است که با وجود داشتن قیمت بالا، در بین انواع دیگر منحصر به فرد است. در ساخت این کابینت معمولا از چوب های با کیفیتی چون بلوط، افرا، گردو، صنوبر و کاج استفاده می شود.

برای زیبایی و دوام کابینت تمام چوب بعد از ساخت آن از رنگ پلی استر استفاده می کنند. هم چنین چوبی بودن طراحی آشپزخانه باعث گرمی بخشی به محیط و ایجاد صمیمت می شود.

ویژگی های  کابینت آشپزخانه تمام چوب

ویژگی تمام چوب بودن کابینت آشپزخانه در خانه علاوه بر داشتن مزیت های خاص و جذاب، دارای معایب کوچکی نیز هست که می توان موارد زیر را از جمله آن ها دانست:

* ویژگی های مثبت:

– رنگ های زیبا، جذاب و طبیعی

– زیبا سازی محیط خانه

– امکان طراحی و ایجاد کردن نقش و نگار بر روی بدنه آن

– آسان بودن تعمیر و ترمیم آن

– تولید به صورت سفارشی

ویژگی های منفی:

– بالا بودن قیمت آن

– سنگین بودن و دشواری نصب

– زمان بر بودن تولید آن

کابینت چوبی

کابینت آشپزخانه فلزی

کابینت آشپزخانه فلزی مدتهاست که دیگر خواهان زیادی ندارد و مورد استفاده قرار نمی گیرد. دلیل تمایل به خرید کابینت فلزی قیمت ارزان و استحکامش در برابر ضربه و فشار بود. جنسکابینت آشپزخانه فلزی از مواد اولیه استیل، فولاد خام و گالوانیزه می باشد.

قابلیت تولید و عرضه در طرح های چوب و با رنگ های مختلف نیز از جمله ویژگی های کابینت آشپزخانه فلزی بود که مخاطب را مشتاق خرید می کرد.می توان با استفاده از فلزات در بدنه داخلی کابینت ام دی اف در عین کاهش هزینه ساخت، مقاومت و دوام را افزایش داد. این نوع کابینت را می توان انتخاب مناسبی برای خانه های مناطق خشک و بزرگ تلقی کرد.

کابینت فلزی

* ویژگی های منفی:

– در صورت رنگ آمیزی نشدن کابینت ها، پس از مدتی رنگ آن از بین می روند.

– امکان زنگ زدگی در صورت قرارگیری در معرض رطوبت

– ایجاد سر و صدای زیاد و غیر قابل تحمل در صورت باز و بسته کردن زیاد

– احتمال خطرناک بودن و ایجاد خراش روی بدن به دلیل گوشه ها و لبه های تیز آن

کابینت آشپزخانه مدرن

کابینت مدرن هم جزو مدل های مورد پسند می باشد که در زبان عامه معمولا آن را بدون فریم نیز می نامند. شما با استفاده از این نوع کابینت آشپزخانه حس حضور در مدرنیته را می توانید در هر نوع محیطی ایجاد کنید. در طراحی کابینت مدرن شما حتما ویژگی های ساده بودن، ارتفاع بلند، کشوهای کم و بدون دستگیره، کابینت های طولی و درهای ساده و مسطح را مشاهده خواهید کرد.

همه جای آشپزخانه با کابینت آشپزخانه پوشش دهی نمی شود و نورپردازی های زیبا با استفاده از لامپ های کوچک به کار می رود. هم چنین قابلیت طراحی های جذاب اروپایی، مدیترانه ای، پله ای، فانتزی، ماتریکس در این مدل وجود دارد. از دیگر انواع کابینت های آشپزخانه مدرن می توان کابینت های گلاس، لمی گلاس، کابینت وکیوم را نیز نام برد.

رنگ های کابینت آشپزخانه مدرن معمولا خنثی هستند و پر استفاده ترین آن ها را می توان خاکستری، سفید و نقره ای بیان کرد. رنگ های تند در این نوع کابینت کاربرد زیادی ندارند و مورد استفاده قرار نمی گیرند.

کابینت آشپزخانه مدرن

ویژگی های کابینت آشپزخانه مدرن:

استفاده از کابینت آشپزخانه مدرن در خانه ویژگی های خاص خودش را دارد که در ادامه به برخی از آن ها اشاره می کنیم:

* ویژگی های مثبت:

– ساده و جذاب بودن

– داشتن قیمت مناسب و امکان تهیه و نصب توسط اکثر افراد جامعه

– تمیز شدن آسان و عدم نیاز به استفاده از مواد شیمیایی متنوع

– داشتن انسجام، یکپارچگی و به روز بودن

– انعکاس نور در نوع هایگلاس آن و افزایش نور محیط آشپزخانه

– مناسب بودن برای آشپزخانه های بسیار بزرگ و نورگیر

– مقابلیت استفاده از ترکیب رنگ های مکمل برای افزایش زیبایی

* ویژگی های منفی:

– امکان خراب شدن آهنربا و مگنت

– به چشم زدن لکه چربی و روغن و ایجاد حس کلافه شدن برای افرادی که حساس هستند.

– الزام به یک شکل و یک پارچه بودن کل طرح و عدم امکان استفاده از دستگیره ها در یک بخش و مگنت در دیگر بخش ها

– به دلیل سادگی حاکم در این مدل، امکان استفاده از تزیینات و ملحقات دیگر وجود ندارد.

کابینت آشپزخانه نئو کلاسیک

نئوکلاسیک گونه ای از کابینت آشپزخانه است که مخلوطی از طرح کلاسیک و مدرن می باشد و در عین داشتن ظرافت های خاص سبک کلاسیک، از سادگی طرح های مدرن نیز غافل نشده است. کابینت نئوکلاسیک از طرح های پر طرفدار شهرهای ایتالیا می باشد که با توجه مدل خاصش برای زیباتر کردن خانه های افرادی که ترکیب کلاسیک و مدرن را به طور همزمان دوست دارند، مورد استقبال قرار می گیرد.

متریال اصلی مورد استفاده در این کابینت ام دی اف، فلز، چوب و … می باشد. طراحان ایتالیایی، طرح های این کابینت ها را اجرا می کنند.

کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک ممبران

ویژگی های کابینت آشپزخانه نئو کلاسیک

کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک هم مانند سایر مدل ها طرفداران خاص خودش را دارد که برای کمک به انتخاب بهتر و آشنایی با ویژگی های آن، نکات مثب و منفی آن را در زیر برای شما لیست کرده ایم:

* ویژگی های مثبت:

– طرح های شلوغ و دست و پا گیری ندارد.

– پیچیدگی خاصی ندارد و به راحتی قابل استفاده است.

– راحت تمیز می شود و مواد شوینده آن چنان خاصی برای نظافتش لازم نیست.

– زیبا و چشم نواز است و با اجزای دیگر خانه به آسانی هماهنگ می شود.

– داشتن تنوع در طرح های جذابش به خانه روح تازه ای می بخشد.

– طراحی و سفارش آن نیاز به بودجه ی خیلی بالایی ندارد.

* ویژگی های منفی:

– عدم امکان ترمیم یا تعویض در صورت تخریب طرح ها

– آسیب پذیری در صورت قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید

– آسیب شدید در مواجهه با اشیای تیز

کابینت نئو کلاسیک زیبا

کابینت آشپزخانه وکیوم

می خواهیم در این جا از انواع دیگر کابینت ممبران، کابینت آشپزخانه وکیوم را برایتان معرفی کنیم. جنس متریال آن، ام دی اف فشرده شده تحت خلاء است و استفاده از روکش های ضد آفتاب باعث افزایش مقاومت و دوام آن می شود. عمر طولانی مدت این کابینت و عدم وجود نگرانی از نفوذ آب بدلیل طراحی کاربردیش از جمله منحصر به فرد ترین ویژگی های این نوع می باشد.

شما می توانید با مراجعه حضوری و یا تماس با مجموعه ی ماهر چوب طرح ها و رنگ های مورد نظر خود را سفارش داده و در زمان مناسب تحویل بگیرید.

کابینت آشپزخانه وکیوم

نکاتی در رابطه با روش های نگهداری از کابینت آشپزخانه

نحوه ی شستشو، نگهداری و حفاظت از کابینت آشپزخانه، نیز به اندازه ی دقت در انتخاب مدل مناسب آشپزخانه شما با اهمیت است. رعایت این نکات باعث افزایش مقاومت و طول عمر کابینت آشپزخانه می شود و ازآسیب دیدن، از دست دادن کاربری و زیبایی و خراب شدن آن جلوگیری می کند. اساسی ترین نکات روش های نگهداری از کابینت های آشپزخانه را می توان موارد زیر دانست:

– عدم کشیدن بیش از حد درب کابینت و کوبیدن آن. چون انجام این کار در طول زمان باعث آسیب دیدن اتصالات کابینت آشپزخانه مانند نصب، لولا و … شود.

– نباید وسایل سنگین تر از ظرفیت در کابینت قرار بگیرند، در صورت ضعیف بودن مواد سازنده کابینت خم شده و می شکند.

–از قفسه کابینت برای چیدن وسایل در حدی استفاده کنید که کابینت تغییر شکل ندهد.

– از نوار چسب بندی برای عدم ورود آب از سمت سینک به کابینت استفاده کنید.

– اگر قسمتی از کابینت شکست زودتر تعمیرش کنید تا از نفوذ رطوبت و ایجاد حباب و باد کردن کابینت جلوگیری شود.

– مواظب حضور حشرات موذی در کابینت باشید و مرتب پاک سازیشان کنید تا مشکلی پیش نیاید.

– از شستن کابینت چوبی با آب یا مواد شوینده خودداری کنید.

– از چیدن ظروف خیس و تازه شسته شده در درون کابینت آشپزخانه بپرهیزید.

– از نشستن روی کابینت خودداری کنید.

– واکس زدن به کابینت های چوبی را برای جلوگیری از خرابی و پوسیدگی احتمالی در طی بازه های مشخص، جدی بگیرید.

نکاتی در رابطه با روش های نگهداری از کابینت آشپزخانه

نکات طلایی در خرید کابینت آشپزخانه

خرید کابینت مناسب شما نیاز به دانستن ویژگی های خاص آن برای برطرف کردن خواسته های شما دارد. برای انجام این انتخاب و خرید آن بایستی نکات مهمی همانند رنگ و طرح، قیمت، شدت نورگیر بودن آشپزخانه، متراژ آن و نحوه دسترسی بهتر به آن را مد نظر قرار داد.

کابینت های کلاسیک برای فضاهای آشپزخانه بزرگ و علاقه مندان به داشتن وسایل بیشتر بسیار مناسب است.

– در صورتی که آشپزخانه تان کوچک است می توانید با انتخاب کابینت های با عرض کمتر که تا سقف محیط آن را پوشش می دهند از کل فضا استفاده کنید.

– با انتخاب آگاهانه و استفاده از رنگ های خنثی و مکمل از دل زدگی و خستگی چشم تان جلوگیری کنید. رنگ های تند و تیز و گرم معمولا فقط چند روز اول برایتان جذاب خواهند بود.

– اگر از اینکه تمام فضا با کابینت پر شود خوشتان نمی آید یا آشپزخانه تان کوچک است کابینت های مدرن برای شما انتخاب مناسبی هستند.

– در صورت داشتن آشپزخانه ای با میزان رطوبت بالا، سعی کنید کابینت فلزی و چوبی را انتخاب نکنید، بهترین گزینه برای شما کابینت های با روکش ضد آب خواهد بود.

– اگر قد متوسط یا کوتاهی دارید سفارش کابینت های بلند باعث دردسر شما خواهد شد، و انتخاب کابینت کلاسیک می تواند برای شما مناسب باشد.

– برای پوشش دهی تمام فضای موجود، کابینت ممبران را انتخاب کنید.

– اگر نورگیری آپارتمان و داشتن محیطی دلباز، جزو اولویت هایتان است، کابینت های گلاس پیشنهاد خوبی برای شما محسوب می شود.

– امکان انتخاب کابینت های رنگ تیره از جمله مزیت هایی است که داشتن آشپزخانه بزرگ به شما می دهد. با خیال راحت بدون ترس از دلگیر شدن یا کوچک تر به نظر رسیدن محیط، می توانید رنگ دلخواه خود را انتخاب کنید.

بودجه مورد نیاز برای خرید کابینت های آشپزخانه

با توجه به نوع مواد به کار رفته در ساخت و تولید کابینت آشپزخانه ، طراحی، ابعاد و متراژ کابینت قیمت آن مشخص می گردد. قیمت انواع کابینت های آشپزخانه در ادامه توضیح داده شده است:

بودجه لازم برای خریداری کابینت ام دی اف:

قیمت گذاری کابینت براساس هر متر از کابینت حساب می گردد. کابینت ام دی اف از محبوبت ترین انواع کابینت های با قیمت مناسب و پر استفاده است.

بودجه لازم برای خریداری کابینت هایگلاس:

حدود قیمت این نوع کابینت ۴۰ درصد بیشتر از ام دی اف است و با در نظر گرفتن ظاهر جذاب آن بسیار پر طرفداران است.

بودجه لازم برای خریداری کابینت ممبران:

محدوده قیمتی سفارش این نوع کابینت را در حال حاضر، در هر متر تقریبا ۲ برابر کابینت ام دی اف می توان در نظر گرفت.

بودجه لازم برای خریداری کابینت چوبی:

گران ترین نوع کابینت های موجود را می توان این نوع محسوب کرد. بسته به نوع چوب مورد استفاده، هر متر از این کابینت را می توان ۳-۴ برابر کابینت ام دی اف محسوب کرد.

بودجه لازم برای خریداری کابینت با روکش چوب:

حدود قیمت این کابینت آشپزخانه برای هر متر حول و حوش ۲ برابر کابینت ام دی اف است.

برای اطلاع از قیمت های دقیق انواع کابینت ها و مشاوره با ماهر چوب تماس بگیرید.

 

نکات کاربردی و با اهمیت در طراحی کابینت آشپزخانه و انتخاب رنگ آن

انتخاب رنگ متناسب با محیط و روحیه ی افراد خانه و اثر گذاری آن بر فضا از بسیار دارای اهمیت است. می توان با شناختن رنگ ها و سلیقه خود و همینطور تاثیر آن بر محیط، بهترین انتخاب رنگ را برای سفارش کابینت آشپزخانه خود در نظر گرفت. مهم ترین این شاخص ها را می توان موارد زیر عنوان کرد:

–برای افزایش جذابیت آشپزخانه می توانید از رنگ های مکمل استفاده کنید.

–استفاده از رنگ های براق و منعکس کننده مانند کابینت های گلاس برای آشپزخانه های کم نور بسیار مناسب و تاثیر گذار است.

– متناسب ترین رنگ کابینت برای آشپزخانه های کوچک، رنگ های سرد و گرم و روشن است.

کابینت رنگ روشن

با انتخاب کابینت زیبا جذابیت خانه خود را افزایش دهید

با انتخاب هوشمندانه ی کابینت آشپزخانه خود، می توانید جذابیت و زیبایی آن را چند برابر کنید. کابینت های زیبا علاوه بر افزایش اشتیاق به آشپزی، در زیبایی کل خانه هم موثر هستند. داشتن یک آشپزخانه جذاب، تاثیر به سزایی در پوشش دهی مناسب لوازم خانگی و ظروف آشپزخانه دارد. می توانید مناسب ترین و زیبا ترین طرح های موجود را از فروشگاه های مورد تایید خود پیدا کنید و کابینت های مورد نظرتان را به صورت آماده، نیمه آماده و سفارشی تهیه نمایید.

خرید از مراکز معتبر این قابلیت را به شما می دهد که بهترین محصولات را با تنوع مختلف مشاهده کرده و از مشاوران با تجربه حاضر در مرکز بخواهید تا بهترین طرح ها را به شما معرفی کنند. به این صورت می توانید از نصب اصولی و مطمئن کابینت برخوردار شوید و در کوتاه ترین زمان ممکن، سفارش خود را تحویل بگیرید. با انتخاب کابینت مناسب، می توانید تا مدت ها از آن استفاده کاربردی کنید. طرح های جذاب کابینت آشپزخانه خانه شما را زیباتر ساخته و حس خوبی را برای زندگی در آن محیط برای شما فراهم خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
//
سلام من سعید هستم و از اینکه در حال بازدید از سایت ما هستید بسیار خوشحالیم. چطور می‌تونیم کمکتون کنیم؟