کابینت پلی اورتان از طراحی تا اجرا

اگر به دنبال یک طراحی بی نظیر، زیبا و جدید در آشپزخانه خود هستید، کابینت پلی اورتان کار شما را آسان کرده است. بر روی تمامی قسمت های این کابینت با کیفیت، پوشش رنگ پلی اورتان کشیده شده و به همین علت به کابینت پلی یورتان معروف گشته است. این جنس کابینت از نظر نوع سبک اجرایی و متریال به کار رفته در ساخت آن، همچون سایر کابینت ها می باشد. تنها چیزی که این نوع کابینت را از سایرین متمایز می سازد، لایه های رنگی پلی اورتانی است که بر روی آن کشیده می شود. کابینتهای لوکس و خاص پلی اورتان توانسته است خیلی زود به جایگاه ویژه ای در میان مردم دست پیدا کنند. این محبوبیت به دلیل کیفیت بسیار بالا، زیبایی و جذابیت، دوام و طول عمر بالایی است که این نوع کابینت دارا می باشد.

 

کابینت پلی اورتان، جلوه ای از زیبایی و جذابیت در آشپزخانه
کابینت پلی اورتان، جلوه ای از زیبایی و جذابیت در آشپزخانه

 

ماهر چوب، در زمینه تولید انواع کمد دیواری و کابینت آشپزخانه، فعالیت حرفه و گسترده ای داشته است. این مجموعه، در زمینه طراحی و ساخت کابینت پلی اورتان نیز پروژه های متعددی را در کارنامه کاری خویش به ثبت رسانده است. در این مطلب به معرفی، شیوه قیمت گذاری ، نوع رنگ بندی و چگونگی طراحی و تولید آن خواهیم پرداخت. بنابراین چنانچه قصد دارید از این کابینت ها در آشپزخانه خود استفاده کنید، ما را تا انتها همراهی کرده و برای خرید کابینت پلی اورتان به این مجموعه معتبر و متخصص اعتماد کنید.

معرفی

طبق آنچه گفته شد، پلی اورتان رنگی است که بر روی متریال اولیه کابینتها زده می شود. کابینتها می توانند از ام دی اف یا چوب طبیعی ساخته شده باشند. اما امروزه به دلیل کمبود چوب های طبیعی و افزایش قیمت آن ها، در ساخت این نوع کابینت، از مغز ام دی اف استفاده می شود. با این وجود اگر هم قصد دارید کابینت های آشپزخانه خود را با چوب طبیعی بسازید، می توانید به کمک رنگ پلی اورتان، دوام و زیبایی آنها را چند برابر کنید.

کابینت پلی اورتان، تنوع بالا در طرح و رنگ

این کابینت یک کابینت تمام رنگ می باشد. اگر دقت کرده باشید، در کابینت های ام دی اف، ممبران، ملامین یا های گلاس، رنگ و جنس چهارچوب با درب متفاوت می باشد. لبه درب های این نوع کابینت ها، با نوار پی وی سی پوشیده می شود که به دلیل عدم چسبندگی کامل و نفوذ آب به درون آن، درب این کمدهای آشپزخانه ای اغلب باد کرده و زود از بین می روند.

در این نوع کابینت ، هیچ تفاوتی بین نمای درب ها، پشت کار و لبه ها وجود نداشته و همگی به‌طور کامل و یکپارچه رنگ می‌شوند. همین امر کیفیت و ماندگاری این نوع کابینت را نسبت به سایرین به حد چشمگیری افزایش داده است. البته امکان رنگ آمیزی یک سمت درب کابینت نیز وجود دارد. که باعث کاهش چشمگیر قیمت درب کابینت می شود.

ماده‌ی اصلی تشکیل دهنده رنگ پلی یورتان

رنگ پلی یورتان از دو ماده شیمیایی به نام رزین و هاردنر تشکیل شده است. رزین در داخل همه منافذ نفوذ کرده و هاردنر آن را سخت و محکم می سازد. این ترکیب نه تنها در زیبایی سطح، که در افزایش مقاومت و ماندگاری آن نیز تاثیر مهمی دارد. این نوع رنگ از سطوح در برابر نفوذ اشعه فرابنفش نیز محافظت می کند. به دلیل همه این ویژگی های مثبت، از این رنگ در صنایع گوناگون مانند خودروسازی نیز استفاده می شود.

پلی اورتان به دلیل داشتن وزن مولکولی بالا، مانند یک لایه محافظتی عمل خواهد کرد. هر چه ضخامت این لایه بر روی سطوح بیشتر باشد، نفوذپذیری در آن کاهش بیشتری داشته و سطح مورد نظر از دوام و طول عمر بالاتری برخوردار خواهد گشت.

فرآیند تولید

تولید این مدل کابینت، پروسه طولانی داشته و ساخت آن نیاز به تخصص و تجربه کافی دارد. مراحل ساخت به شرح زیر می باشد:

مرحله اول، آماده سازی چهارچوب و اسکلت کابینت و درب های آن

در مرحله نخست ساخت کابینت پلی یورتان، اسکلت و درب های آن ساخته و آماده می گردد. درب ها بر اساس انتخاب و سفارش مشتری و در یکی از سبک های کلاسیک، نئوکلاسیک و مدرن ساخته می شوند.

روند آماده سازی کابینت های پلی اورتان

مرحله دوم، حکاکی، ایجاد طرح و ابزار زنی بر روی درب ها

در این مرحله، در صورت نیاز و بر حسب سبک و طرح کابینت، نقوشی بر روی درب ها حکاکی می شوند. این کنده کاری به کمک ابزار و توسط دستگاه CNC انجام می پذیرد. در کابینت هایی به سبک مدرن، بخش های منبت کاری شده و دکوراتیو، به صورت صاف و بدون ابزار طراحی شده و بر روی کار نصب می گردند. برای کابینت های طرح چوب  با جنس مغز ام دی اف، روکشی از چوب بر روی متریال خام کشیده می شود تا در زمان رنگ آمیزی رگه ها و گره هایی از چوب طبیعی به نمایش درآمده و نتیجه زیباتری حاصل شود.

مرحله سوم، سنباده زنی و پرداخت قطعات، پیش از رنگ آمیزی

کلیه سطوح قسمت های ساخته شده درب کابینت، قبل از رنگ آمیزی، بایستی پرداخت شده و صیقل شوند. با صاف شدن ناهمواری ها، رنگ به طور کامل و یکنواخت بر روی آنها نشسته و جلوه و زیبایی بیشتری پیدا خواهد کرد.

مرحله چهارم، رنگ آمیزی قطعات کابینت به صورت مرحله به مرحله

پس از صاف شدن ناهمواری های سطح درب و نمای کابینت به کمک سنباده زنی و پر شدن سوراخ ها و ترک ها در کابینت های چوبی به وسیله بتونه، رنگ در طی چند مرحله بر روی کابینت زده می شود. در مرحله اول رنگ زنی، رنگ آستر کشیده می شود. پس از آن، پرایمر زده شده و مجددا با سنباده بسیار نرم، صیقل می گردد. در نهایت، رنگ نهایی طبق انتخاب مشتری، بر روی سطح زده می شود.

هرچه رنگ پلی اورتان با ضخامت بیشتری بر روی سطح کشیده شود کیفیت کار بالاتر خواهد بود. به همین دلیل سازندگان با سابقه حداقل 5 الی 6 مرتبه هر قطعه از کابینت را با رنگ پلی اورتان آغشته می کنند. در هر مرحله از رنگ آمیزی کابینت پلی اورتان،، سازنده، منتظر خشک شدن رنگ شده و با سنباده زنی های نرم، به صیقل و زیباتر شدن سطوح کمک می کند. تعجیل در رنگ آمیزی مجدد از کیفیت کار می کاهد، تعویق نیز سبب نشستن گرد و غبار بر روی سطح شده و یکنواختی آن را از بین می برد. یکی از نکات مهم در مورد کارگاه های تولید کابینت پلی اورتان، تمیز و عاری بودن محیط آنها از هرگونه آلودگی و گرد و خاک می باشد.

رنگ آمیزی چند مرحله ای کابینت های پلی اورتان

رنگ آمیزی کابینت پلی اورتان با دستگاه پمپ انجام می شود. هر مرحله از رنگ‌آمیزی، یک روز کامل زمان می برد. به همین دلیل پروسه ساخت و رنگ آمیزی این نوع کابینت طولانی بوده و به زمان زیادی نیاز دارد. با پایان پذیرفتن رنگ آمیزی و با خشک شدن کامل درب ها، کابینت برای نصب و اجرا در آشپزخانه آماده می شود.

محدوده رنگ بندی کابینت پلی اورتان

در انتخاب رنگ برای کابینت پلی اورتان هیچ محدودیتی وجود ندارد. همه کد رنگ های موجود در طبیعت می توانند رنگ انتخابی شما باشند. از رنگ های تیره و موقر گرفته تا رنگ های روشن و شاد و پاستیلی. رنگ انتخابی طی چند مرحله و به صورت چند لایه ای بر روی کلیه قطعات کابینت کشیده می شود. هر چه تعداد لایه های رنگ بیشتر باشد نتیجه کار زیباتر و مقاوم تر خواهد شد. بسته به نوع و پایه رنگ، شیوه رنگ آمیزی، چگونگی انجام کار و مدت زمان لازم برای رنگ کردن متفاوت می باشد.

معرفی انواع پایه رنگ پلی اورتان در کابینت های پلی اورتان

رنگ هایی که به صورت لایه ای بر روی کابینت پلی اورتان کشیده می شوند بر دو پایه هستند، آب و روغن. در ادامه به معرفی هر یک از این دو دسته خواهیم پرداخت:

رنگ پلی اورتان بر پایه روغن

در رنگ پلی اورتان بر پایه روغن، برای رقیق تر شدن رنگ از حلال های روغنی استفاده می شود. این نوع رنگ پوشش بسیار قوی برای چوب و ام دی اف بوده و سطوح را در برابر خش و آسیب های محیطی محفوظ و مصون می دارد.

از جمله مشخصه های رنگ های پلی اورتان بر پایه روغن، طولانی تر بودن پروسه رنگ آمیزی و خشک شدن رنگ می باشد. با این وجود، این نوع رنگ، جلای بیشتری به چوب داده، آن را درخشان و براق تر کرده و با تیره کردن خطوط و رگه ها و رنگ طبیعی چوب، نتیجه خیره کننده ای به وجود خواهد آورد.

گستره نامحدود رنگ در کابینت های پلی اورتان

رنگ پلی اورتان بر پایه آب

رنگ های‌ پلی اورتان بر پایه‌ی آب، کاملا بی بو و بی رنگ هستند. به همین دلیل رنگ و جلوه خاصی به سطوح نمی بخشند. در مواردی که مشتری تمایل به حفظ رنگ و شکل طبیعی چوب دارد، این نوع رنگ کاربرد پیدا می کند. کابینت پلی اورتان رنگ آمیزی شده با این نوع رنگ ها با سرعت بیشتری خشک و آماده می شوند.

رنگ‌های متداول در تولید کابینت پلی اورتان

همانطور که گفته شد، شما در انتخاب رنگ کابینت پلی اورتان برای آشپزخانه خود هیچ گونه محدودیتی ندارید. سازنده با ترکیب نسبت مناسب و استاندارد از رنگ های اصلی و فرعی، رنگ دلخواه شما را تولید خواهد کرد. از میان کلیه رنگ های پیش رو، گزینه هایی هستند که نسبت به سایرین از محبوبیت و جذابیت بیشتری در اجرا برخوردار می باشند. در ادامه به معرفی این رنگ ها خواهیم پرداخت:

کابینت پلی یورتان به رنگ سفید

کابینت پلی اورتان سفید رنگ یکی از متداول ترین کابینت هایی است که توسط مشتریان انتخاب می شود. رنگ سفید خنثی بوده و با هر رنگی قابل انطباق می باشد. از طرف دیگر استفاده از این رنگ در آشپزخانه، محیط را بزرگ تر، پر نور و دلبازتر نشان می دهد.

کابینت های پلی اورتان سفید

پلی اورتان تمام چوب و فاقد رنگ

کابینت های تمام چوب ساخته شده از چوب طبیعی، به دلیل داشتن جذابیت و زیبای، پر طرفدار می باشند. برای افزایش مقاومت و طول عمر چوب های بکار رفته در ساخت این کابینت ها و جلوگیری از ترک خوردن و نابودی آنها، از رنگ پلی اورتان بی رنگ استفاده می شود. بدین ترتیب علاوه بر آن که از چوب در برابر رطوبت، چربی، بخار آب و برخورد اشیاء نوک تیز محافظت می شود، سبب تیره تر شدن رنگ طبیعی چوب و خطوط آن و جلوه بخشی بیشتر آن خواهد شد. رنگ پلی اورتان فاقد رنگ برای کابینت های تمام چوب بهترین انتخاب است.

کابینت های پلی اورتان با چوب طبیعی و بدون رنگ
کابینت های پلی اورتان با چوب طبیعی و بدون رنگ

 

کابینت پلی اورتان سبز رنگ

در دکوراسیون آشپزخانه های مدرن امروزی و در کابینت هایی به سبک نئوکلاسیک، ردپای رنگ سبز بسیار دیده می شود. کابینت پلی اورتان سبز به محیط آشپزخانه زیبایی، وقار و آرامش را هدیه می دهد.

 

کابینت های پلی اورتان با چوب طبیعی و بدون رنگ
کابینت های پلی اورتان با چوب طبیعی و بدون رنگ

 

کابینت پلی اورتان براق

در خرید کابینت پلی اورتان، دست شما نه تنها در انتخاب رنگ که در برگزیدن نمونه براق یا مات نیز باز است. کابینت های براق معمولا با رنگ های پایه روغنی رنگ آمیزی شده، از دوام و مقاومت بیشتری نسبت به رنگ های مات برخوردار می باشند. کابینت های پلی اورتان براق به دلیل درخشندگی خیره کننده خود، فضای آشپزخانه را روشن و پر نور نمایش می دهند.

 

کابینت های پلی اورتان براق، درخشندگی و نور بیشتر محیط

کابینت های پلی اورتان براق، درخشندگی و نور بیشتر محیط

کابینت پلی اورتان مات

کابینت پلی یورتان مات، برای داشتن آشپزخانه ای خاص، یونیک، موقر و متفاوت گزینه ایده‌آلی است. این نوع کابینت نیز در نوع خود طرفداران بسیاری را به سوی خود کشانده است.

نکته جالب توجه در مورد رنگ پلی اورتان این است که بر خلاف دیگر کابینت های براق، در این نوع کابینت ها، چه در نوع مات و چه براق، اثری از جای دست و انگشت باقی نخواهند ماند. این ویژگی از مزایای بی نظیر کابینت های پلی اورتان می باشد.

 

کابینت هایی مات پوشیده شده با پلی اورتان، شیک و چشم نواز
کابینت هایی مات پوشیده شده با پلی اورتان، شیک و چشم نواز

تفاوت بین کابینت ممبران و پلی اورتان

با توجه به آن که متریال اولیه و پایه کابینت پلی یورتان و ممبران، ام دی اف خام می باشد، شاید این سوال مطرح شود که چه تفاوتی بین این دو کابینت وجود دارد؟ تفاوت این دو نوع کابینت در نوع روکش یا پوششی است که بر روی ام دی اف آن ها کشیده می شود. همین امر کابینت ممبران و پلی اورتان را از نظر خصوصیات، مشخصه های ظاهری و کیفیت از یکدیگر متمایز ساخته است.

در کابینت ممبران، ام دی اف خام به کمک دستگاه حکاکی و برش هوشمند و پیشرفته CNC شکل می گیرد. پس از آن، پوششی از جنس PVC به صورت کاملا یکنواخت و یکپارچه بر روی ام دی اف وکیوم می شود. این وکیوم سازی به گونه ای انجام می گیرد که کوچکترین درز یا راه نفوذی به ام دی اف باقی نخواهد ماند. همین امر کابینت ممبران را از نفوذ رطوبت در امان نگه می دارد. این در حالی است که، ام دی اف موجود در کابینت پلی اورتان، با هیچ لایه ای پوشیده نمی شود. در این نوع کابینت کلیه سطوح و لبه ها با رنگ پلی اورتان رنگ آمیزی و ایزوله می شوند.

روش های رنگ آمیزی

برای رنگ آمیزی کابینت پلی اورتان، رنگ را به دو شیوه بر روی سطح مورد نظر می کشند. روش پوششی و پتینه کاری.

روش پوششی، مشابه روشی است که پیش از این معرفی شد. در این شیوه رنگ کاری، سطح چندین مرتبه با رنگ پلی اورتان پوشیده می شود. پس از تکمیل و خشک شدن هر مرحله رنگ کاری، سطح، سنباده خورده و صیقل می گردد. با تکمیل هر مرحله، مرحله بعدی رنگ بر روی سطح کشیده می شود. برای کابینت هایی با سطح صاف و فلت، این شیوه رنگ آمیزی متداول می باشد. مانند کابینت های نئوکلاسیک و مدرن.

در شیوه رنگ آمیزی پتینه کاری از نقوش منبت و کنده کاری شده استفاده می شود. روش پتینه یا کهنه کاری در بخش هایی از کابینت که دارای حکاکی و طرح است به کار گرفته شده و به آن ظاهری زیبا و متفاوت می بخشد.

 

کهنگی رنگ با رنگ آمیزی پلی اورتان به روش پتینه کاری
کهنگی رنگ با رنگ آمیزی پلی اورتان به روش پتینه کاری

سبک و طرح‌

همان گونه که توضیح داده شد، پلی اورتان نام نوعی رنگ است نه مدل یا سبکی برای تولید کابینت. بنابراین سبک و مدل هایی که در دیگر کابینت ها به کار گرفته می شوند در این نوع کابینت نیز قابل اجرا می باشند.

کابینت پلی اورتان کلاسیک

کابینت پلی یورتان سنتی یا کلاسیک در خانه هایی با آشپزخانه های بزرگ اجرا می شوند. این مدل کابینت دارای طرح های پر کار و شلوغی است. در نمونه های گران قیمت از چوب طبیعی و در نوع معمولی تر از ام دی اف منبت و حکاکی شده در ساخت این سبک کابینت استفاده می شود.

در کابینت کلاسیکی که با چوب طبیعی ساخته می شود، پس از حکاکی و دادن طرح مورد نظر، سطوح با پلی اورتان فاقد رنگ پوشش داده می شوند. در کابینت هایی که با متریال ام دی اف ساخته می شوند، ام دی اف خام به کمک دستگاه برش CNC، حکاکی شده و با رنگ پلی اورتان رنگ آمیزی می گردد.

کابینت های پلی اورتان کلاسیک

کابینت پلی اورتان نئوکلاسیک

در تولید کابینت پلی اورتان نئوکلاسیک، مواد اولیه و روش ساخت کاملا مشابه کابینت ها به سبک کلاسیک است. تفاوت در طرح اجرایی است. کابینت های نئوکلاسیک به دلیل نزدیک شدن به سبک مدرن ساده تر از مدل های کلاسیک هستند. در این نوع کابینت از طرح های ساده تر و خلوت تر استفاده می شود. به همین دلیل در آشپزخانه‌های کوچک و بزرگ قابل اجرا می باشد. در کابینت پلی اورتان با سبک نئوکلاسیک، تنوع رنگ زیادی وجود دارد. اما توجه داشته باشید که در این کابینت ها، استفاده رنگ های تند، خیلی شاد و پر انرژی چندان کاربرد ندارد. رنگ های سنگین و موقر برای این کابینت ها انتخاب مناسب تری می باشد.

 

کابینت پلی اورتان نئوکلاسیک

کابینت پلی اورتان مدرن

از جمله سبک های بسیار ساده، خلوت و بدون حکاکی و تزیینات اضافی دیگر، سبک مدرن اشاره می باشد. سادگی این نوع کابینت به حدی است که گاهی بدون دسته طراحی می شوند. کابینت های سبک مدرن در قیاس با سبک های کلاسیک و نئوکلاسیک، تنوع رنگ بیشتری را در اختیار مشتری قرار می دهند.

 

کابینت های پلی اورتان براق، درخشندگی و نور بیشتر محیط
کابینت های پلی اورتان براق، درخشندگی و نور بیشتر محیط

مزایا

رنگ پلی اورتانی که بر روی این نمای کابینتها کشیده می شود، به آن ویژگی های منحصر به فردی بخشیده است. از جمله مزایای آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دوام و ماندگاری بسیار بالا: رنگ پلی اورتان، سبب افزایش مقاومت این نوع کابینت در برابر رطوبت، خط و خش، ضربه، گرما و نور خورشید می شود.
  • تنوع رنگی بالا: در انتخاب رنگ هیچ محدودیتی وجود ندارد. هر کس با هر سلیقه ای می تواند رنگ مورد نظر خود را هم به صورت مات و هم براق برگزیند.
  • تنوع در سبک و نوع طراحی: این کابینت در همه سبک های کلاسیک، نئوکلاسیک و مدرن قابل ساخت و پیاده سازی می باشد.
  • قابلیت تعمیر و بازسازی رنگ: از دیگر ویژگی های منحصر به فرد این کابینت این است که اگر رنگ آن به هر دلیل خراب شده و از بین برود، قابل تعمیر، اصلاح و بازسازی می باشد. البته ناگفته نماند که این نوع پوشش بسیار مقاوم و با دوام بوده و به سادگی دچار آسیب نخواهد شد.

معایب

با توجه به مشخص های بی نظیر کابینت پلی اورتان ، نمی توان عیب و نقصی از بابت کیفیت، ساخت و سبک برای آن قائل شد. اما آنچه خریداران را در خرید کابینت پلی اورتان مردد می سازد، قیمت بالای این کابینت در مقایسه با دیگر کابینت ها می باشد.

از جمله چالش هایی که در ساخت این نوع کابینت وجود دارد، این است که رنگ آمیزی با پلی اورتان به تخصص، تجربه و سابقه نیاز دارد. لذا هر سازنده ای قادر به تولید کابینت پلی اورتان با کیفیت و بی عیب و نقص نخواهد بود.

نحوه نگهداری و تمیز کردن کابینت پلی اورتان

کابینت پلی اورتان، به دلیل مقاومت بالا در برابر عوامل محیطی، رطوبت، سرما و گرما، نیاز به مراقبت خاصی ندارد. با این وجود توجه به برخی از نکات، کابینت شما را زیباتر و با دوام تر نگه خواهد داشت.

 

  • تمیزکاری و نگهداری صحیح کابینت، افزایش طول عمر و ماندگاری آن
    تمیزکاری و نگهداری صحیح کابینت، افزایش طول عمر و ماندگاری آن

    تمیز کردن مداوم کابینت: محیط آشپزخانه پر از ذرات چربی و غذا می باشد. این ذره ها بر روی کلیه سطوح و مخصوصا درب و دیواره کابینت ها نشسته و در آن نفوذ می کند. کهنه شدن این لکه ها، پاک کردن آنها را سخت تر خواهد کرد. در اغلب مواقع، برای از بین بردن این لکه ها مجبور به استفاده از پاک کننده های قوی خواهید شد. چنانچه کابینت ها به طور مداوم با یک دستمال نم دار و آب ولرم تمیز شود به مواد تمیز کننده نیازی نخواهید داشت.

  • پیشگیری از خیس شدن کابینت: کابینت پلی اورتان به دلیل پوشش چند لایه ای رنگ، از نفوذ آب و رطوبت به لایه های زیرین در امان است. با این وجود بایستی از رسیدن آب به سطوح این کابینت جلوگیری کرده و برای تمیز کردن آن از یک دستمال نخی نرم و مرطوب کمک گرفته شود.

عوامل اثرگذار بر قیمت

همان طور که گفته شد، کابینت پلی اورتان در دسته کابینت‌های گران قیمت قرار می گیرد. با این حال عوامل زیر تعیین کننده قیمت این نوع کابینت خواهند بود:

  • متریال اولیه به کار رفته در ساخت کابینت:کابینت های ساخته شده با چوب طبیعی بیشترین قیمت را در مقایسه با سایر کابینت ها دارند. کابینت هایی که با متریال پایه ای ام دی اف ساخته می شوند از قیمت مناسب تری برخوردارند.
  • سبک و نوع طراحی کابینت: کابینت پلی اورتان به سبک کلاسیک به دلیل داشتن طرح های منبت شده و دکوراتیو ها از هزینه ساخت بالاتری نسبت به سایر سبک ها برخوردار می باشد. از طرف دیگر حکاکی های روی درب ها و دکوراتیوها، رنگ کاری پر هزینه تری دارند

با وجود آن که برای خرید کابینت پلی اورتان بایستی هزینه بیشتری صرف کرد اما پرداخت این هزینه به نوعی صرفه جویی محسوب می شود. چرا که این نوع کابینت از کیفیت و مقاومت بسیار بالایی برخوردار است. بنابراین تا سالیان سال زیبایی و جذابیت خود را حفظ کرده و بر خلاف کابینت های معمولی، تا مدت ها نیاز به تعویض و تعمیر پیدا نخواهد کرد.

 

خرید کابینت های پلی اورتان، صرفه جویی در هزینه

تعیین قیمت

در تعیین قیمت کابینت های پلی اورتان عوامل متعددی موثر هستند. این موارد به شرح زیر می باشند:

  • نوع متریال به کار رفته در تولید کابینت که چوب یا ام دی اف می باشد.
  • سبک کابینت که مدرن، کلاسیک یا نئوکلاسیک است.
  • براق یا مات بودن کابینت و نوع پایه رنگ که روغنی یا آبی می باشد.
  • کیفیت رنگ که ایرانی یا خارجی است.
  • تعداد لایه های رنگی که بر روی کابینت کشیده می شود. نمونه کابینت های ارزان تر کیفیت پایینی داشته و در مدت زمان کوتاهی خش خورده و دچار رنگ پریدگی می شوند.

سخن پایانی

با توجه به اطلاعاتی که در اختیار شما قرار داده شد، کیفیت، زیبایی و مقاومت کابینت پلی اورتان کاملا واضح و مشخص گشته است. اما در این میان سازنده این کابینت ها نیز بایستی از تجربه و تخصص کافی برخوردار باشد تا نتیجه مطلوبی حاصل شود. بنابراین اگر قصد دارید آشپزخانه ای زیبا، شیک و منحصر به فرد داشته باشید این کابینت بهترین گزینه پیش روی شما خواهد بود. برای خرید کابینت پلی اورتان به تیم طراح، متخصص و با تجربه ماهر چوب اعتماد کنید.

 

ماهر چوب، مجری زیباترین و با کیفیت‌ترین کابینت های پلی اورتان در کشورماهر چوب، مجری زیباترین و با کیفیت‌ترین انواع کابینت در کشور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
//
سلام من سعید هستم و از اینکه در حال بازدید از سایت ما هستید بسیار خوشحالیم. چطور می‌تونیم کمکتون کنیم؟